Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Gamification

Ett av de projekt vi arbetar med nu involverar gamification och här upptäcker både jag och barnen nya saker varje  gång vi arbetar med detta. Det är fantastiskt vad mycket man kan göra redan på lågstadiet vad det gäller eTwinning.  Att lära mig mer om gamification har bara gett mersmak – ju mer jag lär mig – ju mer vill jag lära mig.

Twinna lugnt därute alla – och tveka inte att fråga om det är något ni undrar över – hur ni ska komma igång eller om ni har fastnat någonstans i Twinspace eller vad det nu kan vara.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Temablogg

Slumpa en artikel