Publicerat:

Malmö Apps – ett verktyg för alla!

Malmö stad använder Google Apps i grundskolan, gymnasieskolan och vuxenutbildningen. Verktyget är tillgängligt oavsett var du befinner dig vilket möjliggör en förändring i förhållandet till vad som är ett klassrum. Elever som arbetar med skoluppgifter på kvällen tar ju klassrummet med sig oavsett om de är hemma i köket eller på biblioteket.

Att arbeta med texter i Google Drive öppnar upp för en kontinuerlig dialog med lärare och klasskamrater där återkoppling är ett ledord att bära med sig. I denna process tränas färdigheter som samarbete och kritiskt tänkande.

Text: Tobias Sonestedt

3 Kommentarer

    Intressant! Hur har ni löst det med avtalen då? Eftersom det ju verkar ha varit det stora problemet med molntjänster i relation till PUL.

    Pelle

    Tack! Det var spännande att läsa. Finns det något mer att läsa om utvärdeingen av Office 365 också? Hade varit intressant att höra lite mer i detalj om vad som inte gjorde det till ett tillräckligt bra alternativ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.