Gå direkt till innehållet

Tidsresors baksida?

Publicerat: Skribent: Tobias Sonestedt
Maj är rädd och skriker.

Vad skulle du göra om du kunde åka tillbaka i tiden? Den frågan måste författaren till veckans kortfilm, ha ställt sig vid minst ett tillfälle. Ett eventuellt resultat av svaret är denna skruvade komedi som ställer saker på sin spets.

Framförallt är filmen underhållande, men det finns en allvarligare tanke som följer med om man vill arbeta vidare i klassrummet med samlevnadsfrågor. Att ångra något som man har gjort kan uppehålla hjärnan i dagar och kanske ännu längre, och med denna film kan man enkelt lyfta en diskussion om just hur man kan tänka och förhålla sig till situationer som eventuellt leder till att man ångrar sig.

Se filmen, skratta och tänk efter. Kul eller ångestladdat?

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!