Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Människans bäste vän

Tecknad hund ser förvånad ut.

I en värld som håller på att gå under separeras en pojke från sin hund, samtidigt som han tappar sin ena sko. Detta är utgångsläget i denna fyra minuter korta tecknade kortfilm. Vissa scener kanske kan upplevas som lite läskiga, men filmen är rätt gullig i sin helhet, trots temat. Den är charmigt tecknad och man blir snabbt uppslukad av den värld som målas upp.

Filmen lämnar utrymme till diskussioner om allt från vad man skulle göra om katastrofen är framme, till vilken uppgift husdjur har idag i vårt samhälle. Det finns många spännande samtal som kan födas ur filmer som denna och det visar på vilken kraft som bor i denna uttrycksform.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.