Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Nu sätter vi Malmö på kartan

Utdrag ur program för konferens.

Utdrag ur program för konferens.             I september och oktober sätter vi Malmö på kartan genom att två av alla våra professionella pedagoger ska åka på varsin konferens genom eTwinning där enbart 3 pedagoger från hela Sverige deltar bland 100 pedagoger. De ska få gå på workshops och de ska skapa kontakter med pedagoger och starta upp projekt. En ska åka till Tallin och förkovra sig inom senaste nytt om programmering och den andra ska åka till Korfu för att fördjupa sig hur man kan arbeta med drama, musik och bild tematiskt på lågstadiet. Vi önskar dem lycka till på detta spännande uppdrag och ser fram emot att få höra mer om hur det gick och vad de har fått med sig hem för spännande kunskaper!!!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Temablogg

Slumpa en artikel