Gå direkt till innehållet

Nu sätter vi Malmö på kartan

Publicerat: Skribent: Annie Bergh
Utdrag ur program för konferens.

Utdrag ur program för konferens.             I september och oktober sätter vi Malmö på kartan genom att två av alla våra professionella pedagoger ska åka på varsin konferens genom eTwinning där enbart 3 pedagoger från hela Sverige deltar bland 100 pedagoger. De ska få gå på workshops och de ska skapa kontakter med pedagoger och starta upp projekt. En ska åka till Tallin och förkovra sig inom senaste nytt om programmering och den andra ska åka till Korfu för att fördjupa sig hur man kan arbeta med drama, musik och bild tematiskt på lågstadiet. Vi önskar dem lycka till på detta spännande uppdrag och ser fram emot att få höra mer om hur det gick och vad de har fått med sig hem för spännande kunskaper!!!

Kategorier

Temablogg

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!