Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Veckans högläsningstips

Små mekaniska mirakel av Lissa Evans handlar om Peter Lutten. Han har tillsammans med sin föräldrar precis flyttat. Peter beskriver sina föräldrar som långa, ganska gamla, extremt intelligenta men inte särskilt kloka. För hade de varit kloka hade de inte döpt sin son som är väldigt kort för sin ålder till P. Lutten.

Görel uppmanar oss att följa med på en resa. Läs boken tillsammans med dina elever och du kommer att ha en mycket trevlig upplevelse. Som läsare bjuds du in att lösa bokens mysterium. Kapitel för kapitel får läsaren ledtrådar. Den som är riktigt klurig kanske rentav listar ut berättelsens gåta innan Peter hinner göra det.

Boken är humoristisk, lite skruvad och sprakar av magi. Den är helt enkelt helt underbar!

Text: Karin Ahlstedt

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.