Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Årets skräckhelg firas bäst med film

Träd på fält.

En kort film att titta på så här dagen innan Alla helgons dag, eller Halloween som vi kallar det nu för tiden. Veckans film heter Liebe och är en ganska skruvad film. Se den, så förstår du vad jag menar. Den tyska berättarrösten är intressant eftersom filmen är kanadensisk, men vad vet jag, kanske är tyska lite mer skrämmande? Skräckfilm är trots allt inte den genre jag behärskar bäst. En liten varning för en våldsam scen, men som vanligt är det bäst att först se filmen själv, innan du visar den för dina elever. Liebe kan också med fördel användas som exempel på hur man kan arbeta med berättande, både i textform och bildform. Hur gör man för att fånga läsaren eller tittaren?

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.