Gå direkt till innehållet

Flera projekt på gång

Publicerat: Skribent: Annie Bergh
Logotyp för etwinning.

 

Logotyp för etwinning.

Det är med stor ödmjukhet och stolthet jag vill berätta att det på flera Malmöskolor nu är flera e-Twinningprojekt på gång. Det är både nationella och internationella projekt. Det ska bli mycket spännande att få följa dessa projekt som handlar om många olika saker, bland annat: programmering,  en internationell musikal, skrivande, mjukisdjur på besök hemma hos elever, högtider och mycket annat. Jag vill passa på att påminna om att ni också nu kan starta projekt inom samma skola, mellan skolor i samma område eller mellan skolor inom landet. Det finns alltså fler valmöjligheter nu än tidigare. Jag finns alltid till hands om det är någon som skulle vilja starta upp ett projekt men som känner att tiden inte räcker till eller som vill ha lite stöd/information i början.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!