Gå direkt till innehållet

Publicerat:

To Victor goes the spoils

Öppen spis.

Ibland måste man se filmer som inte tar själen i pant och denna vecka har jag hittat denna på ytan enkla, roliga och gulliga film. När man har sett klart filmen inser man att det finns en djupare lärdom att ta med sig.

Huvudpersonen Victor tar med sig Ilskan på en resa för att visa att man inte behöver vara arg. Kärnan i filmen går att ta med sig i hur vi möter varandra, nämligen att glädje räcker långt. Filmen är välgjord, med några snygga effekter som kompletterar en gedigen produktion. Se den som ett litet avbrott i det vanliga arbetet, eller se den och diskutera de tankar som dyker upp när man möts av filmens härliga rollfigurer. Det är omöjligt att sätta hjärnan på paus så sätt den i arbete!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.