Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Veckans boktips

Den här veckan hör vi Görel tipsa om Eva Sussos bok Tusen tips till en bluffis. Boken handlar om Rolf som bor i Paris tillsammans med sin rika familj. Rolf är förtjust i Ofelia som hjälper sin pappa i kvartersbutiken intill familjens fina hus. Rolf brukade bara kika på Ofelia genom sin superkikare. Nu vågar han äntligen prata med henne. Men vad ska Rolf säga för att imponera? Han drar till med värsta bluffen för att imponera på Ofelia. Och hur ska han nu ta sig ur detta…?

Text: Karin Ahlstedt

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.