Publicerat:

Ewan McIntosh – utveckla bra idéer

Den första filmen som presenterar en av föreläsarna på Pedagog Malmö Live i höst kommer från Skottland. Här berättar Ewan McIntosh om hur du som lärare kan sprida goda idéer och hur du som skolledare kan skapa det klimat som behövs för att få idéerna att växa.

Ewan är i grunden språklärare från Skottland, men arbetar idag med att inspirera och utmana hur vi arbetar med lärande och idéutveckling. Han har även arbetat som rådgivare inom lärande med modern teknik i Skottland.

Läs mer om Ewan och hans företag här:
http://notosh.com

Ewan föreläser på Pedagog Malmö Live i nya aulan på Malmö latinskola klockan 8.15-10.00 och i Pauliskolan aula kl 12.45-14.30.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier