Publicerat:

Learning study – kollegialt lärande på vetenskaplig grund

När det till hösten är dags för Pedagogisk Inspiration Malmös förvaltningsgemensamma studiedag, kommer Learning study vara representerat. Birgitta Jönsson och Agneta Borgström från Mellanhedsskolan, Therese Ellingsen från Holmaskolan, Sofia Björk från Österportsskolan och Nina Håkansson från Ribersborgsskolan kommer att presentera sina studier där de använder Variationsteorin som grund. När dörrarna till Pedagog Malmö Live öppnar dörrarna har du möjlighet att lyssna på deras erfarenheter.

Du kan se Birgitta, Agneta, Therese, Sofia och Nina kl 8.15-10.00 på Pauliskolan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.