Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Dagens viktigaste måltid

Tecknad man går ombord tåg.

Det är säkert många elever som varje morgon får höra att dagens viktigaste måltid är frukosten. Det kan t o m vara så att det finns lärare som säger det till sina elever. Veckans kortfilm är på knappt två minuter och berättar om Nadir som inte ätit frukost på morgonen och vad som händer när han åker pendeltåget till skolan. Frågor att arbeta med kan handla om hur viktigt det är att äta rätt och vid rätt tid och vad som händer om man inte äter. Det kan även vara frågor som diskuterar vems ansvar det är att barn och ungdomar äter frukost. Är det föräldrarna eller är det barnen eller är det en kombination? Något att fundera på under helgen.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Slumpa en artikel