Publicerat:

Agneta Borgström – Hund, barn och natur i ett pedagogiskt perspektiv

Agneta Borgström kommer tillsammans med Jörgen Persson, Ström och Karin Bengtsson, att berätta om projektet Hund, barn och natur på Mellanhedsskolan. Det handlar om att lära in med alla sinnen, att utnyttja utemiljön till lärande samt interaktion med hundarna som främjar inlärning och empati. Vi kommer att berätta om hur det startade, vilka som är involverade samt hur vi arbetar utifrån Lgr 11. Ni får även reda på vinsterna med projektet. Under workshopen kommer ni att få prova på några övningar som vi har gjort med barnen i år 2 tillsammans med hundarna. Kläder efter väder.

Pedagogisk Inspiration Malmös förvaltningsgemensamma studiedag Pedagog Malmö Live går av stapeln den 29 september och Agneta, Jörgen, Matilda och Karin ser du kl 12.45-14.30 på Pauliskolan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.