Gå direkt till innehållet

Agneta Borgström – Hund, barn och natur i ett pedagogiskt perspektiv

Publicerat: Skribent: Red. Pedagog Malmö
Hund ligger på kudde.

Agneta Borgström kommer tillsammans med Jörgen Persson, Ström och Karin Bengtsson, att berätta om projektet Hund, barn och natur på Mellanhedsskolan. Det handlar om att lära in med alla sinnen, att utnyttja utemiljön till lärande samt interaktion med hundarna som främjar inlärning och empati. Vi kommer att berätta om hur det startade, vilka som är involverade samt hur vi arbetar utifrån Lgr 11. Ni får även reda på vinsterna med projektet. Under workshopen kommer ni att få prova på några övningar som vi har gjort med barnen i år 2 tillsammans med hundarna. Kläder efter väder.

Pedagogisk Inspiration Malmös förvaltningsgemensamma studiedag Pedagog Malmö Live går av stapeln den 29 september och Agneta, Jörgen, Matilda och Karin ser du kl 12.45-14.30 på Pauliskolan.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!