Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Hitta det du vill se på Pedagog Malmö Live!

Pedagog Malmös logotyp med ordet "Live" tillagt.

Pedagogisk Inspiration Malmös gemensamma studiedag, Pedagog Malmö Live, erbjuder fler än 100 föreläsningar och workshops. För att du enklare ska kunna välja de du vill se har vi använt etiketterna PML F-5, PML 6-9, PML Gy och PML vux. Genom att klicka på en etikett sorteras bloggflödet att innehålla bara dessa inlägg. Det går så klart också bra att använda sökfältet på Pedagog Malmö.

Vi hoppas att du kommer att hitta något som lockar just dig.

Anmälningarna öppnas den 14 augusti kl 10.00..

kommentarer

 1. Hej!
  Jag undrar varför jag inte kan boka Richard Westers föreläsning ”Varför klyddar läraren till det?” Matematikundervisning utifrån ett elevperspektiv. Den är inte rödmarkerade (som om den skulle vara slutsåld eller skulle kroka med en annan föreläsning) utan den är grön markerade men det finns ingen ”lägg till kundvagnen” knapp.

  1. Hej Fabienne
   Den föreläsningen är tyvärr fullbokad både på fm och em.

   Mvh Nils

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Slumpa en artikel