Publicerat:

Louise Ridell Ehinger – NE.se

Du vet väl om att du och dina elever har tillgång till Sveriges främsta uppslagsverk och ordböcker i skolan, hemma och i mobilen! På NE.se hittar du massor med film, färdiga lektioner, interaktiva språkövningar, och mycket mer. Lär dig mer om hur NE.se kan göra dina förberedelser lättare och lektionerna mer dynamiska samtidigt som du får mer tid för varje elevs behov. Men också hur du kan använda NE för att väcka elevernas nyfikenhet och lust att upptäcka mer!

Pedagogisk Inspiration Malmös förvaltningsgemensamma studiedag Pedagog Malmö Live går av stapeln den 29 september och du ser Louise på Pauliskolan kl 8.15-10.00 och på Malmö latinskola kl 12.45-14.30.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.