Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Sommarväder är relativt

Valsvans dyker upp ur ishav.

Veckans film tar oss söderut till sommarvärmen på vår sydligaste kontinent. Sommaren infaller här samtidigt som mörkret breder ut sig över Sverige. Nu innebär högsommar i Antarktis att det blir varmt, men ljuset som visar sig i denna film är förtrollande och fotot är behagligt poetiskt i sin svepande rörelse över is, snö och vatten. Sekvensen på valarna som dyker upp i slutet är mäktig och visar hur underbart det är när djur och natur får leva i symbios på lika villkor. Det går att se filmen utifrån den positiva anda som visas upp, men det går även att lyfta diskussioner om klimatförändringar för den som vill arbeta vidare efteråt. Se filmen och njut av vackra bilder och av att temperaturen här hemma är lite högre än i Antarktis.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Slumpa en artikel