Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Richard Härnqvist – Att vara en flippad lärare

Inbjudan till workshop om Det flippade klassrummet.

Workshopen innehåller en föreläsningsdel och en ”hands on” del där du får prova att göra film. Jag kommer att visa hur du med några enkla appar kan göra egna filmer och dela dem med dina elever. Du bör ha med dig en iPad och programmet Explain Everything installerat. Under workshopen delar jag med mig av mina erfarenheter i att jobba flippat och att göra egen film, som jag samlat på mig under drygt två år. Vi börjar från grunden så även om du inte har erfarenhet sedan tidigare eller precis börjat jobba med film, så är det inget problem att hänga på.

https://youtu.be/836BGzFyVqs

Pedagogisk Inspiration Malmös förvaltningsgemensamma studiedag Pedagog Malmö Live går av stapeln den 29 september och du ser Richard på Pauliskolan kl 10.30-12.00.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Slumpa en artikel