Gå direkt till innehållet

Gunilla Mellhammar – Mattestigen i Torup

Publicerat: Skribent: Red. Pedagog Malmö
Texten "Gunnilla Mellhammar – Mattestigen i Torup".

Mattestigen
Gunilla Mellhammar. Mattestigen i Bokskogen inbjuder till ett lustfyllt lärande med möjlighet att uppleva estetiska värden i möten med matematiska mönster, former och samband. Detta kan bidra till att elever utvecklar förmågan att argumentera logiskt och föra matematiska resonemang. Aktiviteterna skapar kreativitet och är reflekterande och problemlösande.

Pedagogisk Inspiration Malmös förvaltningsgemensamma studiedag Pedagog Malmö Live går av stapeln den 29 september och bussen till Torup och mattestigen avgår från Rönnbladsgatan 1B kl 8.30.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!