Publicerat:

Specialpedagogiska skolmyndigheten

Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga, ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Vi erbjuder specialpedagogiskt stöd, kurser och konferenser, läromedelsutveckling, bidrag, forskning och utveckling samt specialskolor. Vi kommer bl.a. att prata om en tillgänglig lärmiljö, råd och stöd samt diskrimineringslagen.
En likvärdig utbildning för alla – tillsammans gör vi det möjligt

Pedagogisk Inspiration Malmös förvaltningsgemensamma studiedag Pedagog Malmö Live går av stapeln den 29 september och du tar del av Specialpedagogiska skolmyndighetens workshop på Pauliskolan kl 12.45-14.30.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.