Publicerat:

Annie Bergh – Kom igång med internationellt samarbete – eTwinning

Annie Bergh hälsar välkommen till en spännande workshop som öppnar upp våra klassrum och släpper in världen i vår vardag. Du får information kring vad eTwinning är, hur du registrerar dig/hittar kollegor över hela Europa/genomför projekt och inte minst hur du på olika sätt kan få fortbildning kring IT och dess implementering i ditt dagliga arbete. eTwinning sätter guldkant på tillvaron och bidrar till en ökad måluppfyllelse.

Pedagogisk Inspiration Malmös förvaltningsgemensamma studiedag Pedagog Malmö Live går av stapeln den 29 september och du ser Annie på Pauliskolan kl 10.30-12.00.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.