Gå direkt till innehållet

Björn Westerström – Flippat klassrum

Publicerat: Skribent: Red. Pedagog Malmö
Björn Westerström.

Björn Westerströms lektioner innebär rollspel både för honom själv och för eleverna. Han använder sig av det som kallas för Flipped Classroom. Inför de flesta lektioner har han spelat in genomgången på film som eleverna kan få ta del av på förhand på nätet för att vara förberedda. I filmerna agerar han som traditionell lärare eller i en annan skepnad, beroende på vad lektionen ska innehålla eller vilket ämne som ska behandlas.

Flippa ditt eget klassrum tillsammans med Björn på Pedagog Malmö Live! den 29 september, kl 10.30 – 12.00 eller 15.00 – 16.30 på Malmö latinskola.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!