Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Vad skogen ger

Bokskog.

Världens bästa klassrum väntar på dig och dina elever! Under denna förmiddag får du en introduktion till Torups Bokskog som lärmiljö. Du får också en introduktion till utomhuspedagogik som metod, ett lärande i växelspel mellan upplevelse och reflektion, att tillämpa i din egen närmiljö. Tillsammans med naturpedagoger från Malmö Naturskola, PI Malmö och SEA-U Vattenverkstad kommer du bland annat att få pröva på naturslöjd, gå på småkrypssafari och sinnespromenad. Lunchen lagar vi tillsammans över öppen eld.

Ta bussen till Bokskogen i Torup under Pedagog Malmö Live!
Kl 9.00 – 13.00 (inkl lunch). Buss avgår kl 8.30 från Rönnbladsgatan 1B (Pedagogisk Inspiration Malmö)

 

Foto: Malmö Naturskola

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.