Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Anders Jakobsson – Att “mäta” kunskap med hjälp av PISA – möjlighet och paradox

Anders Jakobsson framför rader av datorer.

Anders Jakobsson är professor i utbildningsvetenskap vid Malmö högskola och har under lång tid forskat kring resultaten av PISA och TIMSS. Föreläsningen ger en fördjupad och delvis annorlunda syn på hur vi kan förstå resultaten av de senaste årens internationella kunskapsmätningar och hur de kan användas för lokal skolutveckling.

Pedagogisk Inspiration Malmös förvaltningsgemensamma studiedag Pedagog Malmö Live går av stapeln den 29 september och du ser Anders Jakobsson kl 10.30-12.00 på Pauliskolan och kl 15.00-16.30 på Malmö latin.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.