Publicerat:

Andreas Skog – Sociala medier och lärande i en uppkopplad tid

Dagens unga är uppvuxna med internets delakultur – hur gör vi för att använda oss av den kraften i skolarbetet? Hur designar vi framtidens lärande?

Att arbeta med sociala medier i skolan kan öka elevernas engagemang och underlätta ett konstruktivt lärande, men utmanar oss också att arbeta med elevernas medie- och informationskompetens. Du kommer också att få konkreta tips på webbaserade metodmaterial att använda i klassrummet. Detta seminarium anknyter även till teaterföreställningen #nätkärlek som visas på kvällen den 29 september.(se mer på sidan 23 programmet. Mer information kommer även här på bloggen längre fram.)

Pedagogisk Inspiration Malmös förvaltningsgemensamma studiedag Pedagog Malmö Live går av stapeln den 29 september och du ser Andreas Skog kl 8.15-10.00 på Pauliskolan och kl 12.45-14.30 på Malmö latin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.