Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Matematik – upptäckt eller uppfinning? – TEDEd6

Tecknad människoskalle med olika bilder inuti.

Veckans fråga har följt mänskligheten i många tusen år och den har inget definitivt svar. När du har sett filmen  får du själv avgöra vad som är mest troligt. Hursomhelst är det inte enkelt. De tankar som diskuteras kräver reflektion för att kunna bearbetas, men de är sannolikt ett bra bränsle till spännande samtal i klassrummet. För lärare som undervisar yngre barn kan engelskan vara lite svår, men själva diskussionen är säkert värd att lyfta även för de som precis har börjat med räkna.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.