Gå direkt till innehållet

Träd i tiden

Publicerat: Skribent: Tobias Sonestedt
Gammal jeep står i stenlandskap.

Steven Lane är hantverkare med sin bas i Nya Zeeland. Det han skapar utgår främst från trä som han samlar längs kusten efter att naturen har bearbetat det. Denna korta film visar på hur det som lätt kan betraktas som obrukbart faktiskt kan få vara med igen. Steven gör allt från hörlurar till glasögon från de material han hittar i naturen. Han lyfter fram vikten av att inte bara slänga det vi inte vill ha längre. Om vi ska fortsätta utvecklas på Jorden är det viktigt att ta tillvara på de resurser som finns. Det finns säkert mycket att lära av Steven Lane, frågan är var man börjar?

Kategorier

Temablogg

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!