Gå direkt till innehållet

Mjölk är livet

Publicerat: Skribent: Tobias Sonestedt
Animerad figur gömmer sig bakom träd.

Veckans kortfilm, Men mjölk är viktigt, är en spännande och nästan lite läskig dockfilm. Den leker med ett bildspråk som är lätt att känna igen och tillsammans med ljud och musik blir resultatet riktigt underhållande. Huvudpersonen lider av social fobi och det ställer till det för honom i vardagen och hans tillvaro rubbas när han plötsligt börjar bli förföljd av ett naivt och lite klumpigt monster. Väl värd sina 10 minuter och den fungerar bra för de yngre skolbarnen och det är ju självklart fritt att prova den på de äldre. Arbetar man med att göra egna stop-motion filmer kan denna vara bra att visa för att demonstrera vad det handlar om och hur man kan göra.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!