Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Mjölk är livet

Animerad figur gömmer sig bakom träd.

Veckans kortfilm, Men mjölk är viktigt, är en spännande och nästan lite läskig dockfilm. Den leker med ett bildspråk som är lätt att känna igen och tillsammans med ljud och musik blir resultatet riktigt underhållande. Huvudpersonen lider av social fobi och det ställer till det för honom i vardagen och hans tillvaro rubbas när han plötsligt börjar bli förföljd av ett naivt och lite klumpigt monster. Väl värd sina 10 minuter och den fungerar bra för de yngre skolbarnen och det är ju självklart fritt att prova den på de äldre. Arbetar man med att göra egna stop-motion filmer kan denna vara bra att visa för att demonstrera vad det handlar om och hur man kan göra.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.