Gå direkt till innehållet

Fett!

Publicerat: Skribent: Tobias Sonestedt
Man klädd som hjärta och kvinna som päron.

Reklamfilm kan vara roligt och extra kul blir det när man hittar exempel som inte visades på TV igår kväll. I det exempel som jag hittat till idag ser vi Björn Gustavsson och Lena Söderblom i en Salvador Dalí-inspirerad reklamfilm för Flora. Filmen kan, vid sidan om den uppenbara kopplingen till konst, även användas som startnyckel i arbetet med hälsa eller kroppen. Sedan finns ju den stora risken att man vill klicka sig vidare för att se andra gamla reklamfilmer eftersom de är så mycket roligare än de vi möts av varje dag, men det tar jag inte ansvar för…

Flora-imglink
Bilden är en länk till följande adress: http://www.filmarkivet.se/sv/Film/?movieid=782 eftersom Filmarkivet.se inte tillåter inbäddning.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!