Gå direkt till innehållet

Ett hundliv utan vingar

Publicerat: Skribent: Tobias Sonestedt
Tecknad bild av kvarn.

Ingenting är lätt innan man har lärt sig det och vägen dit kan ibland vara kantad av många försök och misslyckanden. Huvudfiguren i veckans lilla film är en hund som kämpar med att lära sig flyga, och det är inte så enkelt som den hade önskat. Att det finns en tydlig moralisk kärna i denna film är tydligt, men det är inte alltid något negativt även om det heller inte slutar lyckligt för alla även om det har tränats i veckor eller månader på nya färdigheter, utan framgång. Innehållet lämnar därför utrymme för diskussioner om både stort och smått och det finns många paralleller som kan passa in i skolans verksamhet. Filmen är dessutom dundergullig så de tre minuterna känns som ett ögonblick. Eller hur?

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!