Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Vårt klimat – för vår skull

Jorden sedd från rymden.

I Paris pågår just nu en klimatkonferens där många världsledare närvarar. Att alla politiker inte riktigt tar ansvar för miljö- och klimatfrågor underlättar inte, men förhoppningsvis börjar allvaret i problemet bli uppenbart även för dem. Fortfarande pratas det dock om att det handlar om att rädda vår planet, men i realiteten handlar det om att rädda oss själva. Naturen klarar sig alltid.

Veckans film är en repris från i januari i år och den är två minuter lång med Julia Roberts som Moder Jords röst. Vackra naturbilder visar på det mångfald som finns, och monologen som sträcker sig över hela filmen väcker frågor och tankar som alla borde ta på allvar.

Spellista på YouTube med alla åtta filmer:
http://bit.ly/naturentalar_spellista

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Slumpa en artikel