Gå direkt till innehållet

Jul i vårt hus…men andras då?

Publicerat: Skribent: Tobias Sonestedt
Tomten och hans renar framför jordglob.

Så här innan jul kommer en liten hälsning från Tomtens verkstad. Dock är det med ett mindre smickrande budskap än vad som kanske förväntas. Veckans korta animerade film påminner om att prylhysterin kanske går lite överstyr emellanåt. Det kan ibland vara värt några minuter (eller längre) att tänka på hur andra har det i jul- och nyårstider, vilket är lätt att glömma bort när man snubblar över varandra i redan överbefolkade butiker, eller försöker hinna med att göra smällkarameller när det julpysslas dagarna innan eleverna går på lov.

Här är i alla fall en film du kan skratta med, skratta åt och som kanske får dig att tänka efter att julen kanske handlar om mer än julklappar. Vad vet jag. God Jul!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!