Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Niklas Elofsson – Kurslogg

Niklas Elofsson.

Jag kommer att hålla i en workshop där deltagarna får möjlighet att använda Kursloggen, en webbapplikation som jag utvecklar. Kursloggen samlar information om elevernas arbete i en kurs. Informationen sammanställs och presenteras sedan enskilt för eleverna och för läraren via webbplatsen. Elever kan skriva prov, göra inlämningsuppgifter och självrättande diagnoser med svarsalternativ. Elevernas resultat sammanställs utifrån uppvisade kunskapskrav, centralt innehåll och kompetenser. Kursloggen är utvecklad för gymnasiekurserna i matematik, men programmet kan egentligen användas i vilken kurs som helst.

https://youtu.be/G47RDBAxfzc

Lyssna på Niklas på Pedagog Malmö Live! den 27 september.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.