Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Maria och Piroska – skolbiblioteken som resurs

Maria Schedvin och Piroska.

Piroska Bakran (mediapedagog och förstelärare på Augustenborgsskolan) och Maria Schedvin (mediapedagog på Bäckagårdsskolan) berättar tillsammans med sina rektorer om sina verksamheter utifrån ett skolutvecklingsperspektiv med fokus på hur skolbibliotek kan fungera som en resurs för elever och pedagoger . Båda skolorna har fått utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass, men hur arbetar vi egentligen för att lyckas vara en naturlig del av elevernas lärande? Vi arbetar nära pedagogerna i den dagliga verksamheten ute i klassrummen. Vi vill inspirera andra skolor att satsa på sitt skolbibliotek!

Lyssna på Maria och Piroska på Pedagog Live Malmö! den 27 september.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.