Gå direkt till innehållet

eTwinnare hyllar mångfald

Publicerat: Skribent: Annie Bergh

Den 9 maLogotype för etwinning.j fyllde eTwinning 11 år. I 11 år har lärare över hela Europa samaUtdrag ur text om etwinning.rbetat, lärt sig genom kollegialt lärande, samplanerat och genomfört projekt tillsammans med sina klasser. Detta har firats på flera olika vis i år, bland annat så firades det med temat Mångfald och ett stort antal lärare har arbetat med detta tema på olika vis och sedan redovisat detta som korta filmer och en del av dessa kan ni se här:

eTwinnare hyllar mångfalden

En liten bok har skrivits där röster från lärare OCH elever har samlats ihop kring vad de ser so
m de största vinsterna med att arbeta med internationellt samarbete. Det är en mycket tänkvärd liten bok särskilt när du läser om elevernas upplevelser och vad de tar med sig in i i vuxenlivet vad gäller att ha ett öppet sinne, utveckla sina språkkunskaper, få en ökad förståelse och en medvetenhet som EU-medborgare. Eleverna hade inspirerats till att studera utomlands, arbeta utomlands, läsa till lärare/programmerare osv. Jag ska inte berätta allt. Läs gärna boken online här:

Ta steget in i en utökad gemenskap

 

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!