Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Anna Schylander – språkutvecklande matematik

Anna S.

Anna Schylander, Kroksbäcksskolan här! Sedan vt-15 har vi ett kollegialt lärande kring att arbeta språkutvecklande i matematik enligt cirkelmodellen. Vi lär oss tillsammans genom att praktisera Lesson Studies och har bland annat observerat eleverna och deras språkliga förmågor utifrån IC-modellen. Vi konstruerar LPP och utför elevövningar för att sedan prova dessa i klasserna. Välkommen på min föreläsning om du vill veta mer!

Lyssna på Anna på Pedagog Malmö Live! 27 september.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.