Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Klass 2C på Österportskolan läser ”Turbo och den magiska grodan”

Klasslärare Monica Lennbrant-Moberg och barnen i 2C arbetar med skönlitteratur i helklass. De läser, upplever, roas av och förstår texten med hjälp av olika lässtrategier. I anslutning till läslyftet, modul Läsa och skriva i alla ämnen del 7, arbetar de därefter med att låta en uttrycksform övergå till en annan. De skapar gemensamma illustrationer till texten. Arbetet var mycket uppskattat och en positiv sidoeffekt blev en ökad utlåning av Turbo-böckerna.

Text: Nadja Olsson

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.