Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Susanne Kristensen – kommunikationsstödjande klassrum

Susanne Kristensen framför tavla.

I min föreläsning presenterar jag min masteruppsats i specialpedagogik som handlar om det kommunikationsstödjande klassrummet. Jag utgår från Julie Dockrells studie där hon sammanställer 62 artiklar kring vad som gynnar barns språkutveckling. Dessa artiklar har hon kategoriserat i tre olika dimensioner; miljö, möjligheter och interaktion. Dessa ligger till grund för ett observationsschema hon arbetat fram, vilket jag använder mig av i min studie.

Lyssna på Susanne på Pedagog Live Malmö! den 27 september.

kommentarer

 1. Hej!

  Jag vill väldigt gärna lyssna på fördraget. Var kan jag anmäla mig? Hittar inte eventet i ert kalendarium.

  Mvh Hanna

  1. Hej Hanna!

   Anmälan öppnar torsdag den 18 aug klockan 16. Länk till anmälan publiceras på Pedagog Malmö kl. 16 samma dag.

   Vänligen
   Sara

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.