Gå direkt till innehållet

Rauli Sulanko – Sociala färdigheter som en pedagogisk utmaning

Publicerat: Skribent: Red. Pedagog Malmö
Rauli Sulanko.

Många elever behöver stöd i umgänget med andra barn och vuxna. Skolans läroplan förutsätter samtidigt att eleverna har en god förmåga att kommunicera och samspela för att nå målen i skolan. Men hur utvecklar vi elevernas förmåga till god social kommunikation inom den ordinarie verksamheten? Vad finns det för utrymme att se arbete med utmanande beteenden hos eleverna som en del av uppdraget i läroplanen? Föreläsningen ger ett pedagogiskt perspektiv på hur vi kan se på barns färdigheter, men även praktiska verktyg för arbete med sociala färdigheter hos elever.

Lyssna till Rauli på Pedagog Malmö Live!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!