Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Ewalotta och Silvia – Digitala hjälpmedel

Porträtt av Ewalotta och Silvia.

Vi är två lärare som arbetar på Österportskolan som har testat och experimenterar med digitala hjälpmedel. Vi vill dela med oss våra erfarenheter om tipsa om olika hemsidor och appar som vi använder oss av i vår dagliga verksamheter exempel på detta är Google Classroom, Animoto, Glosor.eu, Socrative, TeamShake. Genom att använda digitala hjälpmedel har vi kunnat effektivisera och förenkla vår planering och undervisning.

Lyssna på Ewalotta och Silvia den 27 september!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.