Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Susanna och Nikola – Språkutveckling med hjälp av film och drama.

Porträtt av Susanna och Nikola.

Susanna Sjöstrand och Nikola Petranovic – förstelärare på Örtagårdsskolan – berättar om hur de arbetar språkutvecklande med drama, teater och film i SO-ämnena. Med drama har man alla förutsättningar att arbeta språkutvecklande, för genom upprepning erövrar eleverna språket och gör det till sitt eget. Dessutom presenterar de konkreta tips på hur man skapar en miljö för eleverna genom digitala verktyg som greenscreenappar där eleverna kan befinna sig var de vill i världen.

Lyssna till Susanna och Nikola på Pedagog Malmö Live! i september.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.