Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Caroline, Katarina & Maria – Kultur för högre måluppfyllelse!

Porträtt av tre leende kvinnor.

Välkommen till ett samtal kring kulturens roll i skolan. Vad kan vinsten vara att jobba med externa kulturaktörer och hur gör man? Hur kan vi både värna kulturens egenvärde men även se kultur som en del i lärandet och måluppfyllelsen? Är kultur undervisning? Ska kultur vara undervisning?
Samtalet startar i LGR 11 och landar i en workshop där vi lär av varandra.

Vi som leder samtalet är Maria Hörman Sällberg, samordnare och kultursekreterare på Barnkulturenheten Kulturförvaltningen, Caroline Ulvsand, kultursekreterare Pedagogisk Inspiration och Katarina Svenning, förstelärare, ansvarig Skapande skola och kulturombud Dammfriskolan.

Lyssna på Caroline, Katarina & Maria på Pedagog Malmö Live! den 27 september.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.