Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Katarina Svenning – Vampyrer i engelskundervisningen

Fyra bilder i kollage med Katarina Svenning. På den fjärde bilden är hon sminkad som ett spöke.

I mitt arbete som engelsklärare utgår jag mycket från populärkultur och elevernas intressen när jag planerar min undervisning. På studiedagen den 27 september tänkte jag visa ett exempel hur jag och mina elever jobbar med skönlitteratur, historia, litteraturhistoria, läsförståelse, etiska dilemman och mycket mer under temat Vampyrer.
I min workshop tänkte jag prata lite om vampyrer i allmänhet och lite om hur man kan bygga ett stort projekt så att det innefattar de flesta kunskapskraven i ett.

Katarina Svenning är förstelärare på Dammfriskolan och undervisar i engelska och tyska. Hon föreläser på Pedagog Malmö Live! den 27 september.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.