Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Birger Emanuelsson – Ekosystemtjanster: Vad naturen gör för dig!

Birger Emanuelsson.

Naturpedagogen Birger Emanuelsson bjuder in till en workshop som tar med dig till Käglinge och Torup för att titta närmare på några av de livsviktiga gratistjänsterna som naturen utför för människan. Upptäck mångfalden av ätliga växterna och bär som finns i naturens eget skafferi. Får reda på vad dammar har för betydelse – både för biologisk mångfald och för översvämningsskydd. Titta in i binas underbara värld – och lär dig mer om dessa små djur som betyder så oerhört mycket för oss.

Få reda på vad naturen kan ge dig och dina elever på Pedagog Malmö Live! i september.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.