Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Eva Hörnblad – Pedagogiska kartor i praktiken

I http://kartor.malmo.se/pedagogiskakartor/ finns aktivitetstips om hur man jobbar med utomhusmiljön som en integrerad lärmiljö. Övningarna speglar många olika ämnen. Aktivitetstipsen i ”Närmiljö som lärmiljö” är både knutna till specifika platser i Malmö, men kan också användas på andra ställen. Vi tittar kort på hur kartan fungerar, men till största del provar på aktivitetstips som finns att hämta på sidan.

Häng med Eva på Pedagog Malmö Live! den 27 september.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.