Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Malmö mot Diskriminering – på Pedagog Malmö Live!

På studiedagen Pedagog Malmö Live! föreläser Malmö mot Diskriminering (MmD) om diskrimineringslagens grunder och undersöker vad olika typer av diskriminering kan innebära i skolmiljön. Fokuset blir på hur skolans ansvar ser ut samt vad du som arbetar i skolan ska tänka på vad gäller antidiskriminerings- och likabehandlingsarbete. MmD är en grupp som arbetar på olika sätt för att motverka och förebygga diskriminering.

Lyssna till Malmö mot Diskriminering på Pedagog Malmö Live!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.