Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Rafael Deugenio – Bland Höghus och Paraboler

FILMVISNING MED REGISSÖRSAMTAL
Bland Höghus och Paraboler, Sverige 2016, 35 min, svensk tal. Regi: Rafael Deugenio
BLAND HÖGHUS OCH PARABOLER är en dramadokumentär som låter ungdomar från olika stadsdelar i Malmö, tala fritt om sin nuvarande situation och sin framtid. Dokumentären baseras på manusworkshops och intervjuer med ungdomar på 7 skolor i Malmö. Resultatet är en spännande inblick i deras erfarenheter, tankar och drömmar.
Vi visar filmen och efter filmen kommer regissören Rafael Deugenio att berätta mer om processen bakom filmen och lärdomarna som den medfört. Hur kan man göra för att ta ungdomars tankar och åsikter som en källa till kunskap?

Träffa Rafael på Pedagog Malmö Live! den 27 september.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.