Publicerat:

Höstens kurser och nätverk inom språkutveckling

Nu kan du anmäla dig till höstens kurser och nätverk inom språkutveckling.

I Pedagog Malmös kalendarium hittar du bla Genrepedagogik (grundkurs), Språket i SO -ämnen, Nätverk för språkutvecklare, Nätverk för de pedagoger som arbetar med ASL, Bedömningsstödet åk 1-3 (introduktion) och Träffar för handledare i Läslyftet.  Läs mer och anmäl dig  här

Vi har också möjlighet att komma till era skolor för att stötta det kollegiala lärandet kring språkutveckling tex genom föreläsningar och workshops. Önskas detta stöd kan rektor skicka in en beställning här

Vi ses i höst!

Språkutvecklarna på Pedagogisk Inspiration

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.