Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Hasse Svensson – Människan i mitten

Hasse heter jag och jag jobbar sedan 13 år på Lindängeskolans högstadium här i Malmö. Mitt i all tonårsapati, segregation och social utsatthet hittar jag enorma mängder kärlek och vilja.
Jag tycker att man i sitt ledarskap som lärare bör vara sig själv i största möjliga mån; att man med sin äkta personlighet bygger starka och varma relationer med eleverna och därigenom skapar ledarskap, studiero, respekt och skratt. Jag anser att man kan vara privat och professionell på samma gång. Underhålla och Förundra – två viktiga begrepp i mitt klassrum. Detta – och lite annat – kommer jag snacka om på Pedagog Malmö Live! den 27 september.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.