Gå direkt till innehållet

Programmet för Pedagog Malmö Live! 2016

Publicerat: Skribent: Red. Pedagog Malmö
Omslag till program.

Nu släpper vi programmet till årets gemensamma studiedag Pedagog Malmö Live!
I år erbjuder vi 112 olika föreläsningar och workshops att välja emellan. Över 180 st föreläsare kommer att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Vi kommer att vara på 4 st skolor med späckat schema.

Vi kommer att fortsätta publicera blogginlägg med föreläsare fram till den 18/8 kl 16 då vi öppnar biljettbokningarna för våra kollegor inom Malmö Stad. Någon gång under veckan därpå kommer vi att släppa återstående biljetter även externt. Priset blir då 500:-/halvdag.

Ladda ner programmet som pdf här

2 Kommentarer

  1. Jag skulle skapa ett konto.

    1. Hej Anna-Lena. Här skapar du konto för att kunna boka dig på torsdag: https://pedagog.malmo.se/wp-login.php?action=register

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!